Témáink: Kaliforniában hőség volt az úr! Néhány szó a mieinkről. A teniszsztárok közös éneke.
Az Indian Wells-i torna telis-tele volt meglepetésekkel. A torna előtt nem gondoltuk, hogy két „veterán” orosz hölgy között keressük a győztest. A képen látható Kuznyecova azzal a Vesnyinával találkozott, akit Babos Timi nagyon megszorongatott, és volt esélye hogy, legyőzze. Timi csak a kezdet volt, utána Kerber, V.Williams, majd Maldenovic volt a vert mezőnyben, és végül Vesnina – ilyen névsort búcsúztatva, teljes joggal – emelhette magasba a trófeát.

C7Laq_TU0AABydW

Az uraknál, meg aztán sorra borult a papírforma. Arról már beszámoltunk, hogy Murray már az első mérkőzésén búcsúzott. Djokovic két héten belül, már másodszor nem bírt Kyrgiossal, aki gyomorbántalmakra hivatkozva visszalépett a Nadalt legyőző Federer ellen. Ekkor mindenki arra gondolt, hogy lehet, hogy svájci döntő lesz? A vártnál sokkal könnyebben jutott a két helvét a döntőbe, amely Federer győzelmét hozta.

C7UYCLkU0AAht3O

Gálfi Dalma a nyolcaddöntőben búcsúzott a 60 ezer dollár összdíjazású sencseni kemény pályás tenisztornán. A magyar játékos az első fordulóban 1:6, 6:3, 6:4-re verte a szlovén Dalila Jakupovicot, szerdán pedig a negyedik helyen kiemelt Denisa Allertovával találkozott. A második szettben Dalma egy 6:0-lal meglepte cseh ellenfelét, ám végül 1 óra 53 perc alatt 7:6 (7-5), 0:6, 6:2-re kikapott.

Fucsovics Marci lábsérülés miatt nem tudott kiállni Irvingben zajló keménypályás challenger tenisztornán. A világranglistán 144. magyar játékos Facebook oldala szerint a német Kamkével találkozott volna hétfőn a texasi verseny selejtezőjében, de vasárnapi edzés közben megsérült, és alig bírt ráállni a lábára. Ez sajnos veszélyezteti a Miami indulását.

Együttest „alapított” Djokovic, Federer, Dimitrov és Haas. Videón is megörökítették, ahogy a Chicago együttes Hard To Say I’m Sorry című dalát énekli a négy klasszis, miközben David Foster zongorán kíséri őket. A csapatot Fonák Fiúknak (angolul Backhand Boys) nevezték el. Senki ki ne hagyja, nagy élmény.

Szerdán rajtol Miamiban a következő giga verseny. Murray könyöksérülésre hivatkozva nem indul, és hasonló okok miatt Djokovic részvétele is kétséges! Azt láttuk most, hogy a döntőt két 30 év feletti játszotta, de azért, szabad a pálya fiatalok!

Szerző: Szúnyog Fotók: BNP Paribas Open twitter