A Turf&Sport tervei a 2017-es galoppszezon kapcsán.

Meggyőződésünk, hogy a galoppsport idehaza nem csak azt a 100-200 embert érdekli, aki – a szakmai részvevőkön kívül – rendszeresen kilátogat a Kincsem Parkba” – olvashatjuk majd szombaton a Lóversenyzés Világa ifjú titánjainak első beharangozójában.

Felkértük ugyanis Bazsó Dominikát és Horváth Milcsit, azaz a Lóversenyzés Világa facebook oldal fiatal szerkesztőit, hogy kövessék nálunk végig a 2017-es lóversenyszezont.

Ők erre örömmel mondtak igent, így ezentúl minden szombaton ők ajánlják szíves figyelmükbe a másnapi futamokat, valamint keddenként egy rövid összefoglalóval is jelentkeznek itt a  Turf&Sports-on.

Természetesen nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a 2 ifjú hölgy még általános iskolába jár, így ma (még) biztosan nem ők a világ legjobb lóverseny szakírói. DE! Egyrészről téli interjúikkal bizonyították, hogy imádják és értik a lósportot, másrészről egészen különleges lesz majd olvasni az eseményekről az ő szemszögükből, azaz egyfajta “gyerekszájjal” tudhatjuk meg mi történt a Kincsem Parkban. (Arról nem is beszélve, hogy egy szerkesztőség számára, mindig örömteli a fiatal tehetségek felkarolása.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A fiatalok azonban még komolyabb terveket is szőnek, hiszen szóbeli ígéretet kaptak, az egyik legjobb magyar zsokétól, hogy a nyár folyamán ő is elmondja hogyan látta a versenynapot belülről, azaz egy exkluzív bloggal fog jelentkezni a Turf&Sports-on.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az egyéb sportágak, pl. a kosárlabda vagy a tenisz háttérbe szorulna. Szó sincs erről. A kosárlabdában éppen tegnap ért véget a bajnokság alapszakasza, és ahogy mindig, minden forduló után összefoglaljuk a legfontosabb történéseket, és a tenisz szerelmesei sem fognak csalódni, de ott leszünk a Magyar Jégkorong Válogatott áprilisi felkészülési mérkőzésein is.

Tartsanak velünk!