A 90 éves jubileum jegyében meghívtuk már tavasszal Svédország, Finnország és Szlovénia legjobbjait. A rendezvénysorozat folytatódik, ezúttal a Tüskecsarnok helyett az Aréna lesz az esemény helyszíne.

Szeptember 30-a több lesz egy egyszerű meccsnél, délben a magyar és lengyel női válogatott méri össze erejét, majd az öregfiúk következnek Finnország ellen, végül este a két ország férfi felnőtt válogatottja csap össze.

Az MJSZ egész napos kulturális programokkal, food-truckokkal, kiállításokkal, játékokkal és rengeteg show-elemmel vár minden érdeklődőt.

Délelőtt a gyermekeké lesz a főszerep, az U8-as korosztálynak rendezett tornán. A délben kezdődő Magyarország-Lengyelország női mérkőzést ingyen lehet megtekinteni. Az esti Magyarország-Lengyelország felnőtt férfi meccsre és a Magyarország-Finnország öregfiúk mérkőzésre pedig kombinált jegy vásárolható többféle kedvezménnyel.

Az öregfiúk mérkőzésen a szapporói magyar válogatott találkozik majd a főként 1995-ös világbajnokokból álló finn csapattal.

A kijelölt 3 családi szektorban a 14 év alatti gyerekek részére egységesen ezer forintért lehet jegyet venni.

További kedvezményt kaphatnak a vásárlásból azok, akik regisztrálnak a jégkorongszövetség oldalán, vagy IDE kattintanak. Ők e-mailben kapnak egy kupon kódot, melyet a jegyértékesítő rendszerben lehet beváltani. A kedvezmény a családi szektorokba szóló gyerekjegyek vásárlásakor is felhasználható.

6 éven aluli gyermek részére ingyenes a belépés, amennyiben ölben ül.

4_5719

A mérkőzésre jegyek csak és kizárólag az eventim rendszerében kaphatóak, kizárólag itt lehet a regisztrációs kódot beváltani. Azon weboldalak ahol esetleg a mérkőzés jegyeit szintén árusítják, semmilyen kapcsolatban nem állnak a Magyar Jégkorong Szövetséggel ezért felelősséget sem tud értük vállalni az MJSZ. Online jegyek ITT vásárolhatóak.

A játéknap pontos menetrendje:

11:00-ig gyermek torna

12:00 Magyarország-Lengyelország (felnőtt női)

16:00 Magyarország-Finnország (öregfiúk)

19:00 Magyarország- Lengyelország (felnőtt férfi)

Kép és szöveg: jegkorongszovetseg.hu