Bemutatjuk Önöknek a világ legdrágább galoppversenyének otthonát.

A Gulfstream Park névre hallgató komplexum több amerikai lóversenypályához kapcsolódóan nem kizárólag a lóversenyzés szerelmeseit csábítja, hiszen kaszinót is magába foglal Hallandale Beach-en, Floridában.  Az 1944-ben átadott racetarack tulajdonosa az osztrák-kanadai milliárdos Frank Stronach vállalata.

1959 óta gyepen is futnak a telivérek, a hozzávetőleg 50 ezer (a tribünön 16,627) néző befogadására alkalmas létesítményben. 1961-ben avatták fel a világ akkori legnagyobb totalizatőr információs tábláját. 1980-as években újították fel az épületeket és 1989-ben futották először a Telivér Világbajnokság versenyeit itt. Gulfstream Park-ban élvezhette a nagyérdemű, a rivalizálás etalonjainak káprázatos csatáját, de itt koronázták bajnokká 1993-ban Julie Krone-t, aki a galoppsport történelmének első Triple Crown futamnyerője lett a hölgyek közül, vagy éppenséggel a 2012-ben a sorrendben kilencedik bajnoki címét jegyző Todd Pletcher-t. A pályák hossza egymérföldes homok és egy 1400 méter hosszú gyepfelület.

Legkiemelkedőbb versenyei a Florida Derby a Gulfstream Park Turf Handicap és a tavaly életre hívott leggazdagabb verseny, a Pegasus Word Cup.