Így az év vége közeledtével egészen másfajta hírek uralják a világsajtót.

A szakírók és a rajongók szavaznak szinte mindenre, még arra is, hogy melyek voltak az év legszebb ütései. Ezek mind-mind fellelhetők az interneten.

Marci

Egész évben sokat foglalkoztunk Fucsovics Marcival, aki talán karrierje legjobb évét zárta. Ezt most egy eljegyzéssel pecsételte meg, ugyanis a Maldív-szigeteken térdelt le, szíve választottja, a szépséges Anett elé, aki természetesen igent mondott a lánykérésre. Jó látni a fiatalok boldog képeit. Marcira ráfér a pihenés, mert pokoli 2018-as esztendő elé néz.

Isner

John Isner az eljegyzésen már régen túl van. A 32 éves teniszező feleségül vette Madison McKinley-t, egy country tematikájú esküvőn Dél-Karolinában. Így barátai Steve Johnson és Sam Querrey ennek megfelelő öltözetben érkeztek a szertartásra.  Isner jelenleg a 17. az ATP világranglistán. A teniszkedvelők milliói akkor ismerték meg (jobban) a nevét, amikor a 2010-es wimbledoni bajnokságon Nicolas Mahut-vel három napon át tartó mérkőzést vívtak.

150626023026-isner-mahut-scoreboard-super-169

És ha már a sok-sok instagram képnél tartunk fontos szólni Eugene Bouchardról. A másfél millió követővel rendelkező kanadai szépség, aki zsíros reklámszerződések tucatjaival rendelkezik, képei mind-mind komoly felkészülésről tanúskodnak, de ennek ellenére a 23 éves lány, aki éppen 3 esztendővel korábban 5. pozícióban állt,  ma már “csak” 82. a világranglistán és 2017-ben egy Sydney-i elődöntő a legjobbja.

Bouchard SI

Ugye mindannyiunknak eszünkbe jut egy másik szépség erről a karrierről? Jobb szeretjük Genie-t a teniszpályán látni, mint a magazinokban.

Mi is hivatalosak voltunk a Magyar Tenisz Szövetség csütörtöki sajtótájékoztatójára, ahol is Köves Gábor kapitány elmondta, az eddigi négy helyett jövőre már öt játékost lehet nevezni a Davis-kupa mérkőzésekre, így még nem tudni, hogy az elmúlt hetekben parádézó David Goffin ott lesz-e ellenünk a liége-i nyolcaddöntőben. Ez csak pár nappal a találkozó előtt válik majd véglegessé.

Jövő héten jelentkezünk még egy utolsó teniszkrónikával, aztán rövid pihenőre vonulunk.

Képek: Madison McKinley instagram, CNN.com, Fucsovics instagram, Sports Illustrated