A kontinenstorna után a kéziszezon lassan visszatér a megszokott kerékvágásba.

Újra elindult az NB1, és Tatabányán kisebb rangadón izgulhattunk, ugyanis a két bronzéremre pályázó klub csapott össze. A hazaiak végül magabiztosan kerekedtek fölül, és 27:18-ra legzőzték a Balatonfüredet.

A héten azonban visszatér a legnagyobb sorozat is: szerda este fél 8-kor a Veszprém Kiel-ben lép pályára, a Szeged vasárnap 5 órától pedig a Löwen otthonában játszik majd.

dvrggt2w0aaznka

Holnap újra az elmúlt évek egyik legrégebbi hagyományokra visszatekintő csoportrangadója következik

Kim Rasmussen kihirdette a magyar női válogatott keretét a február 12-i összetartásra. A csapatba 20 játékos kapott meghívót, akik már a tavaszi európa-bajnoki selejtezőkre készülnek.

Részleges bokaszalag-szakadást szenvedett a DVSC irányítója, Lotte Grigel, így a Loki hetekig nélkülözni kényszerül majd a dán irányítót, boldogíthatja azonban a debrecenieket, hogy nyártól csatlakozik hozzájuk az Érd válogatott játékosa, Kovács Anna.

dvrgip6xcaect4i

Végezetül pedig a hét fő attrakciója: mivel a férfi csapatok egyelőre nem játszottak igazán magas színvonalú meccset, minden szem a Metz-ben pályára lépő Fradira összpontosított. A magyar lányok kezdték jobban a meccset, de a Metz megrázta magát, innentől pedig csak az eredmény után futottunk – végül 2 gólon sikerült tartani a különbséget, 27:25 oda.

Szombaton az FTC a Bietigheim-ot fogadja, a Győr pedig Ljubljanába látogat, papíron mindkét győzelem kötelező. Hajrá magyarok!

Képek: twitter