Az idei esztendőben egyszer már örömmel írhattunk Stollár Fannyról, méghozzá a budapesti WTA tornán párosban elért győzelme után.

A héten visszatért az egyesült államokbeli Charlestonba és egészen a nyolcaddöntőig jutott. Konta Johannát magabiztosan, 6:3 6:4-re verte, de a 12. helyen rangsorolt holland Kiki Bertens ellen véget ért kiváló szériája. A 26 éves holland lány, 1 óra 25 perc alatt 6:2 6:4-re nyerte meg a mérkőzést. Érdekes, hogy Fanny 2017-ben is Charlestonban érte el legnagyobb sikerét, azt azonban sok kudarc követte, hiszen legtöbbször már az első forduló a végállomást jelentette számára, de most ismét remekül szerepelt Dél-Karolinában.

Babos Tímea Monterreyben játszik. Az első két fordulót sikerrel vette. Legutóbb a brit Naomi Broady ellen nyert 6:3 6:7 7:5-re. Következő ellenfele, az olimpiai bajnok Monica Puig (WTA 68.) lesz. A két játékos eddig csak egyszer találkozott egymással, még 2011-ben az egyesült államokbeli Kansas Cityben a Puerto Rico-i teniszező nyert 6:2, 6:4-re.

Kép: Volvo Car Open twitter